Tapkanje v skupini - preko spletne aplikacije Zoom


Avtor: Cvetka, 16.04.2015

Med tapkanjem v skupini vas vsak torek vodim skozi proces odpravljanja negativnih čustev, prepričanj,.. Minulim dogodkom odvzemamo moč, odpravljamo, kar negativnega čutimo v tem trenutku ali glede prihodnosti,... vsakič nekaj.

Srečanj se lahko udeležite vsi, ki poznate način izvajanja EFT metode (tapkanje po akupunkturnih točkah) in želite svoje počutje ter odziv na situacije spremeniti na bolje. Ne bo vam potrebno razlagati o njih, le-te bodo še naprej ostale vaša skrivnost. Tudi vaši mikrofoni so med tapkanjem v skupini izklopljeni, tako da le sproščeno, v udobju svojega doma, tapkate pod mojim vodstvom.

Veselim se srečanja z vami. Vsakič odložimo kakšno breme, začutimo novo olajšanje in naredimo še več prostora za tisti čudoviti občutek: VSE JE V REDU :-) 

V kolikor nimate aplikacije Zoom, se lahko le vpišete na spletni strani: https://zoom.us/ 

Za tapkanje v skupini se prijavite na elektronski naslov cvetka@custvena-svoboda.si ali na tel. št. 041 822 850 in poslala vam bom vabilo - povezavo do dogodka. 

Pridružite se, izkoristite priložnost, privoščimo si počutiti se dobro :-)  

Veselim se srečanja z Vami.

trajanje: 1,5 ure

cena: 10 EUR


Lokacija: Zoom
Datum: S tapkanjem v skupini bomo ponovno pričeli v mesecu septembru 2021. Datum prvega srečanja bom objavila pravočasno.
Čas:

Prijavi se na dogodek: