Predstavitev


O meni

Baje ljudje privlačimo tisto, s čimer se miselno ukvarjamo. Pred leti sem iskala "nekaj" - karkoli - "nekaj" pač, s čimer bi lahko takratno situacijo in moje počutje spremenila. Zdelo se mi je namreč, da ne bom vzdržala vseh naporov, ob določenih stresnih situacijah sem se (kolerik,kakršen pač sem) zavedala neprijetne reakcije mojega telesa ob tem in se počutila skrajno nemočno. Nobene rešitve. Čisto nobene rešitve. Sem si jo pa neizmerno želela. Vse do uvodne predstavitve na temo, kako odpraviti stres, kjer sem prvič slišala za metodo EFT.


Seveda sem bila skeptična. “Ne more biti tako enostavno!”, sem si govorila.Nenehno sem jo spoznavala, brala o njej, preizkušala na sebi! Dobro se spomnim prve situacije, ko sem opazila nepojmljivo razliko v moji reakciji! 

Dogodek je bil enak kot nešteto njih prej, jaz pa sem reagirala popolnoma drugače - umirjeno, preudarno, brez kakršnekoli reakcije v telesu! “Saj to nisem jaz! Zdaj bi morala prav noret, biti nejevoljna, se smiliti sama sebi!” 

Ampak ta moja nova podoba mi je bila tako zelo všeč, da me od takrat naprej nič več ne ustavi. Zdaj sem drugačna, z veseljem sem se navadila na “novo sebe”, ob tem spoznavanju sebe na novo še vedno nepopisno uživam :-). Zdaj svoje obveznosti opravljam lažje in namesto vsega, kar mi je bilo tako zelo znano prej – bolečine, stresa, strahu, občutka,da me bo razgnalo od besa, prepričanja, da moram biti jezna na cel svet, saj tega vendar ne bom zmogla in je preveč zame - zdaj čutim le moč in srečo, ko me v istih situacijah preletavajo misli, kot so: “Kako dobro, da zmorem! Kako z lahkoto razmišljam! Kako hvaležna sem, da sem sposobna toliko vsega opravit! Prav vesela sem!” Take misli blagodejno vplivajo na moje telo, zato se tudi fizično počutim izvrstno! 


Ni se zmanjšal obseg mojega dela, niso se spremenili ljudje okrog mene,spremenila sem se jaz in moj odnos do okolice. Tako sem začela. Od takrat naprej metodo na sebi uporabljam v vseh možnih situacijah. 
Odločila sem se, da bom znanje o metodi poglobila. Skozi izobraževanje pri Piki Rajnar, ki je edina AAMET predavateljica v Sloveniji, sem pridobila naziv AAMET izvajalke EFT metode 3. stopnje. 

Vse od takrat navdušeno in predano prenašam svoje znanje in večletne izkušnje na vse, ki želite spremeniti - karkoli  vas moti, omejuje, skrbi, obremenjuje... Skupaj z vami "premikamo meje", učim vas, kako lahko to počnete sami. Pokažem vam način - to čudovito orodje za samopomoč, ki deluje takoj (tudi, če ne verjamete vanj).

Z vami tapkam individualno, v kolikor vam ta način bolj odgovarja ali pa v skupini. Z veseljem pridem tudi v vaše delovno okolje ali vaš kraj, tapkamo tudi preko Skype-a ali telefona. Možnosti in priložnosti je veliko :-) 

Vsakodnevno z velikim veseljem ugotavljam, da nas je čedalje več, ki se zavedamo dejstva, da je treba spreminjati PRI SEBI. In da je v bistvu ravno to super! Hvala vsem, ki mi dnevno sporočate o svojih uspehih in govorite o tapkanju tudi drugim. Ne moremo vedeti, kaj čuti nekdo, s katerim preživljamo čas – v službi ali kako drugače. Ko poveste o tapkanju, ste s to besedico morda nekomu popolnoma spremenili življenje. In – dobro se z dobrim vrača :-)

Vedno imamo dve možnosti. Ali se sprijaznimo, ko razmišljamo, da "tako pač je" ali pa tapkamo, dosežemo, kar se nam je prej zdelo nedosegljivo ter ŽIVIMO življenje, o katerem smo doslej sanjali! 

Odločitev je naša - rešitev preprosta.. Jaz bom vsekakor tapkala! :-)